"Seis honrados servidores me enseñaron cuanto sé; sus nombres son cómo, cuándo, dónde, qué, quién y por qué"

Rudyard Kipling (1865-1936) Novelista británico.


sábado, 25 de diciembre de 2010

La Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB acull l’entrega de premis de La Liga amb la presència de “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz

L’Athletic Che Guevara aconsegueix dos trofeus dels cinc a repartir

L’entrega de premis de la competició futbolística de La Liga es va celebrar ahir a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència dels exfutbolistes blugranes “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz. L’Athletic Che Guevara es va convertir en l’equip més gurdonat després d’aconseguir dos dels cinc trofeus entregats durant la cerimònia.
L’equip vencedor, que integra el promotor de creació de La Liga, Santiago Tejedor, va aconseguir el trofeu a nivell individual de pichichi i a nivel col·lectiu com a guanyador de la competició. Champiñones, l’únic equip format totalment per noies, va emportar-se el premi a l’esportivitat. Aquesta és la forma de demostrar de les noies que “el futbol no és exclusivament un esport d’homes”. Per la seva banda, el Recreativo de Juerga i l’Aston Birra també van obtenir els seus guardons. Els del Recre es van emportar el premi al millor blog mentre que l’Aston va ser reconegut com l’equip amb millor afició. El director de la Vila Universitària, Claudio Montefuso, també va ser premiat per la seva col·laboració amb el prjecte.
En el seu discurs, Víctor Muñoz va recolzar la idea de la coalició entre esportivitat i comunicació promoguda per La Liga i va destacar la importància dels nous mitjans de comunicació assegurant que “s’ha de mirar cap al futur sense donar-li l’esquena”. Al mateix temps, Pichi Alonso va aconsellar als futurs comunicadors dient que la millora contínua, la predisposició i la iniciativa és el que fa créixer. A nivell periodístic va matitzar: “No és la millor notícia la que es dóna sino la millor contrastada”. A més, van destacar el treball de Pep Guardiola al aconseguir motivar a “futbolistes que ho han guanyat tot”. Encara però, els exjugadors creuen que ha començat la casa per la teulada i que “ha guanyat moltes coses sense tenir cap experiència”.
Aprofitant el moment, Víctor Muñoz va fer broma demanant als allà presents que cantessin amb ell la cançó que han dedicat a Ángel Alonso al programa de TV3, Crackòvia. La venjança de “Pichi” va arribar amb la pregunta que va fer al públic: “Vosaltres sabeu alguna cosa de Txetxenia?”, referint-se a la incertesa del lloc on properament viatjarà el nou entrenador del Trek de Grozni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario